Menu na Wigilię Firmową

Propozycja kolacji Firmowych

Menu wigilijne I – 75 zł/os – 15% przy rezerwacji powyżej 10 osób

  1. Barszcz z uszkami
  2. Pieczony karp w sosie grzybowym podany z ziemniaczkami i warzywami grillowanymi
  3. Tarta jabłkowa z sosem cynamonowym
  4. Kompot z suszonych owoców

Menu wigilijne II – 105 zł/os15 % przy rezerwacji powyżej 10 osób

  1. Carpaccio z buraka z rukolą i kozim serem
  2. Zupa grzybowa z makaronem
  3. Sandacz pieczony ze szpinakowo – ziemniaczanym puree na zielonej sałatce
  4. Serniczek świąteczny na kruchym spodzie z kandyzowanymi owocami
  5. Kompot z suszonych owoców

Menu wigilijne III  – 160 zł/os– 15% przy rezerwacji powyżej 10 osób

  1. Camembert zapiekany z migdałami, gruszką i żurawiną
  2. Zupa krem z dyni
  3. Dorsz pieczony z kruszonką w sosie szafranowym
  4. Ciasto czekoladowe
  5. Kompot z suszonych owoców

Szwedzki stół – 1 szt/os

– sałatka jarzynowa

– carpaccio z buraka z rukolą i serem kozim

– pierogi z kapustą i grzybami

– ryba po grecku

– ser kozi z musem jabłkowym w cieście filo

Menu wigilijne IV  –  110 zł/os ( w formie szwedzkiego stołu )

Przekąski  – menu do własnej kompozycji – 6 szt. os

  1. pierogi z kapustą i grzybami
  2. ryba po grecku
  3. śledź w oleju
  4. krokiety z kapustą i grzybami
  5. ser kozi z musem jabłkowym w cieście filo
  6. sałatka jarzynowa
  7. sałatka śledziowa
  8. sałatka winogronowo-orzechowa
  9. carpaccio z łososia
  10. carpaccio z buraka
  11. roladka z łososia z musem chrzanowym
  12. ciasto świąteczne
  13. kompot z suszonych owoców