Menu na Wigilię Firmową
Propozycja kolacji Firmowych
Menu wigilijne I – 75 zł/os – 15% przy rezerwacji powyżej 10 osób
- Barszcz z uszkami
- Pieczony karp w sosie grzybowym podany z ziemniaczkami i warzywami grillowanymi
- Tarta jabłkowa z sosem cynamonowym
- Kompot z suszonych owoców
Menu wigilijne II – 105 zł/os– 15 % przy rezerwacji powyżej 10 osób
- Carpaccio z buraka z rukolą i kozim serem
- Zupa grzybowa z makaronem
- Sandacz pieczony ze szpinakowo – ziemniaczanym puree na zielonej sałatce
- Serniczek świąteczny na kruchym spodzie z kandyzowanymi owocami
- Kompot z suszonych owoców
Menu wigilijne III – 160 zł/os- 15% przy rezerwacji powyżej 10 osób
- Camembert zapiekany z migdałami, gruszką i żurawiną
- Zupa krem z dyni
- Dorsz pieczony z kruszonką w sosie szafranowym
- Ciasto czekoladowe
- Kompot z suszonych owoców
Szwedzki stół – 1 szt/os
– sałatka jarzynowa
– carpaccio z buraka z rukolą i serem kozim
– pierogi z kapustą i grzybami
– ryba po grecku
– ser kozi z musem jabłkowym w cieście filo
Menu wigilijne IV – 110 zł/os ( w formie szwedzkiego stołu )
Przekąski – menu do własnej kompozycji – 6 szt. os
- pierogi z kapustą i grzybami
- ryba po grecku
- śledź w oleju
- krokiety z kapustą i grzybami
- ser kozi z musem jabłkowym w cieście filo
- sałatka jarzynowa
- sałatka śledziowa
- sałatka winogronowo-orzechowa
- carpaccio z łososia
- carpaccio z buraka
- roladka z łososia z musem chrzanowym
- ciasto świąteczne
- kompot z suszonych owoców