![ryby](https://www.meduza.mielno.pl/wp-content/uploads/2024/06/ryby.webp)
![ministerstwo](https://www.meduza.mielno.pl/wp-content/uploads/2024/06/ministerstwo.webp)
![pomorze-zach](https://www.meduza.mielno.pl/wp-content/uploads/2024/06/pomorze-zach.webp)
![unia](https://www.meduza.mielno.pl/wp-content/uploads/2024/06/unia.webp)
Realizowany projekt polega na rozwoju działalności gastronomicznej.
Projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Rybactwo i Morze na lata 2014 – 2020, Działania 4.2 „Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność” w ramach Priorytetu 4. „Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej”
Tytuł projektu:
„Rozwój działalności gastronomiczno-noclegowej oraz wprowadzeniem nowego produktu lokalnego„
Cel projektu:
„Rozwój działalności poprzez inwestycje w infrastrukturę restauracyjną oraz hotelową w postaci wyposażenia i urządzeń, prowadzące do unowocześnienia i modernizacji obiektu oraz zatrudnieniu 3 nowych osób na 2,1 etatu„
![planszaPFR-300x252](https://www.meduza.mielno.pl/wp-content/uploads/2024/05/planszaPFR-300x252-1.png)