Menu Kolacja Sylwestrowa
Zestaw I
Starter
-
francuskie ciasteczko z serem Lazur i selerem naciowym
-
Małż pod kruszonką
-
Śliwka z boczkiem i rozmarynem
Przystawka
Siekaniec z łososia awokado i melona z dresingiem z mango i maślaną grzanką
Zupa
Krem z buraka z serem kozim
Danie główne
Pierś z kaczki podana z ziemniakami Gratin i sałatka z buraka, sera koziego, szpinaku i prażonych orzechów z sosem malinowym
Deser
Duet deserowy
Zestaw II
Starter
-
francuskie ciasteczko z serem Lazur i selerem naciowym
-
Małż pod kruszonką
-
Śliwka z boczkiem i rozmarynem
Przystawka
Przystawka z gęsiny z sosem z owoców leśnych z grzanką maślaną i żurawiną
Zupa
Consome z kurkami
Danie główne
Roladka z łososia i dorsza z krewetką, podana na szpinaku z sosem winno-cebulowym i opiekanymi ziemniaczkami
Deser
Duet deserowy